6 de diciembre de 2022 | Actualizado 16:14

Clarion Partners busca llogater per al seu centre logístic a la segona corona de Barcelona

Les consultores CBRE i Savills han rebut l'encàrrec de part del fons d'inversió internacional de posar la nau al mercat
CBRE i Savills

La gestora de fons d’inversió Clarion Partners Europe ha encarregat a les consultores immobiliàries CBRE i Savills la comercialització de la seva plataforma immologística al municipi d’Esparreguera, a la segona corona de Barcelona. La nau, desenvolupada recentment, ofereix una disponibilitat de 22.152 metres quadrats en una zona on la taxa de disponibilitat és actualment inferior a l’1%, segons dades aportades per les dues consultores. CBRE i el fons d’inversió europeu i estatunidenc ja col·laboren des de l’any 2018 en la gestió de la cartera de propietats que aquest últim té a Espanya.

La nova plataforma comptarà amb 25 molls de càrrega i incorporarà espais d’aparcament per a 262 vehicles, així com set punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Construida sobre una parcel·la de 40.199 metres quadrats, també ofereix un espai d’aproximadament mil metres quadrats d’oficines i vestuaris, i estarà equipada amb plaques fotovoltaiques i llums LED al mateix temps que “contempla els últims estàndards de sostenibilitat i eficiència”, segons informen les dues consultores que realitzaran la comercialització. Així mateix, la nau disposa d’accessos des de les vies A-2 y AP-7. Es preveu que la instal·lació ja estigui disponible per començar operacions el segon trimestre de 2023.

La nau d’Esparreguera forma part d’una cartera de més de 900 propietats a Estats Units i Europa que pertanyen a Clarion Partners Europe i al seu soci majoritari estatunidenc, Clarion Partners, i que sumen més de 206 milions de metres quadrats. A Espanya, CBRE gestiona un total de 12 actius de prop de 300.000 metres quadrats que també són propietat de la firma. La gestió de la cartera en la qual està inclosa la nau d’Esparreguera va ser adjudicada a la consultora immologística estatunidenca el novembre de 2020, juntament amb quatre plataformes més, tres a Catalunya i una més a Sevilla.