1 de abril de 2023 | Actualizado 18:52

Logicor inicia les obres d’una nova plataforma per a la filial logística de Fluidra

L'actiu, situat a Sant Feliu de Buixalleu (Girona), disposa de més de 16.000 metres quadrats i de 20 molls de càrrega
Logicor

La firma immologística Logicor ha començat el desenvolupament d’un actiu logístic clau en mà de més de 16.000 metres quadrats i amb 20 molls de càrrega per a Trace Logistics, l’operador logístic del grup Fluidra, companyia d’equipament i solucions per a piscines. El projecte està situat a Sant Feliu de Buixalleu (Girona), un emplaçament que Logicor ha qualificat com a “enclavament estratègic al costat de l’AP-7 i a mig camí entre Barcelona i la frontera amb França”.

Amb aquesta operació, la filial logística de Fluidra centralitzarà l’estoc i aspira a millorar el servei de lliurament dels seus productes als principals mercats europeus on opera: Espanya, Portugal, França i Itàlia. Un cop acabat el desenvolupament de la plataforma logística, al seu interior es podran exercir activitats incloses a la normativa Seveso, que certifica que la instal·lació aplica les mesures necessàries per mitigar i prevenir els potencials riscos derivats de l’activitat industrial.

Logicor disposa de 2,5 milions de metres quadrats d’actius en gestió a la Península Ibèrica

El director d’Asset Management de Logicor a Espanya, Xavier Novell, ha explicat que, amb aquest projecte, Logicor vol “consolidar-se com un dels principals desenvolupadors logístics a Espanya”. La firma ha encarregat els treballs de construcció a CBC, que també actua com a contractista general. Logicor disposa de 2,5 milions de metres quadrats d’actius en gestió a la Península Ibèrica. A Catalunya, la companyia té una parcel·la logística de 88.000 metres quadrats al municipi d’Abrera (Barcelona). A més, l’empresa compta amb diversos centres de distribució a Madrid, amb la majoria del seu portfoli ubicat al Corredor de Henares (Madrid).