30 de marzo de 2023 | Actualizado 18:04

El SIL superarà aquest any la superfície contractada a la seva edició anterior

L´esdeveniment, organitzat per la Zona Franca de Barcelona entre els dies 7 i 9 de juny, incrementarà el 20% la superfície de l´exercici anterior
Consorci de la Zona Franca de Barcelona

El Saló Internacional de la Logística de Barcelona (SIL), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, té confirmada la contractació del 83% de superfície total d’exposició respecte a l’edició anterior, fet que suposa una projecció de creixement al voltant al 20% respecte al 2022. El delegat especial de l’Estat a la zona franca i president del SIL, Pere Navarro, ha destacat la satisfacció de l’organització en veure com avança la contractació dels espais d’exposició i la participació d’empreses a la vint-i-cinquena edició.

En aquest sentit, el saló, que se celebrarà entre els dies 7 i 9 de juny, també ha confirmat la participació de diferents companyies procedents dels Estats Units, França, Suïssa, Itàlia, Alemanya, el Regne Unit, entre d’altres països. L’organització estima una participació final superior a 650 empreses. Els promotors de l’esdeveniment ja han obert el registre en línia per assistir al SIL 2023, la inscripció del qual serà gratuïta per a tots els professionals del sector que es registrin abans del 19 de maig a la seva pàgina web. Posteriorment, el passi com a visitant del SIL tindrà un cost de seixanta euros.

L’organització estima una participació final superior a les 650 empreses

En el marc del SIL 2023, els seus organitzadors han acordat la celebració de dos esdeveniments internacionals més. D’una banda, el Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) celebrarà els dies 8 i 9 de juny l’European Conference & European Research Seminar, un doble congrés mundial amb un enfocament europeu, que reuneix els principals directius, professionals i acadèmics de les supply chain globals de tots els sectors d’activitat. Les temàtiques de debat inclouran els principals reptes actuals, com ara la sostenibilitat, la digitalització, l’eficiència, la resiliència i la gestió del talent. Així mateix, aquesta edició del SIL també acollirà el Congrés Alacat, organitzat per la Federació d’Associacions Nacionals d’Agents de Càrrega i Operadors Logístics Internacionals d’Amèrica Llatina, un certamen logístic que pretén bastir ponts de negoci entre la logística hispana i europea.