1 de abril de 2023 | Actualizado 18:52

Hannun es recolza en el seu nou centre de Castellar del Vallès per internalitzar operacions

La iniciativa de la companyia especialitzada en mobiliari i decoració persegueix simplificar la seva operativa i reduir els punts de recollida
Hannun

L’empresa especialitzada en mobiliari i decoració Hannun internalitzarà part de les operacions logístiques a través de la posada en marxa de la seva nova plataforma a Castellar del Vallès (Barcelona). Segons ha explicat el cap d’Operacions de la companyia, Matthieu André, la creació d’aquest centre logístic de 1.400 metres quadrats persegueix simplificar i optimitzar la seva operativa, alhora que incrementarà el control dels moviments d’estoc i reduirà els punts de recollida pels proveïdors de transport.

Hannun, fundada el 2017 i que cotitza al BME Growth des del juny passat, és una web de venda de mobles el model de negoci que deriva la producció a tallers artesanals i realitza, en la mesura del possible, encàrrecs sota demanda. Actualment, l’empresa treballa amb dos operadors logístics a Catalunya, Ader i Grup Via, i, pel que fa al transport, confia en GLS per a les seves comandes al mercat espanyol i europeu. La firma ha tancat l’exercici 2022 amb un increment de les vendes del 55%, fins a arribar als 6,3 milions d’euros, i també té previst obrir el primer hub logístic fora d’Espanya, concretament a Hongria, abans del 2027. Aquest centre serà el primer d’una sèrie d’instal·lacions ubicades al continent europeu.

Hannun preveu posar en marxa el seu primer hub logístic a l’estranger abans del 2027

Actualment, la companyia confia els seus productes voluminosos a l’especialista Method Advanced Logistics, encara que, en l’àmbit internacional, la companyia catalana treballa amb operadors locals, principalment als mercats de França i Alemanya. Aquest segment de negoci representa la meitat de les vendes. De cara als propers anys, tant a escala d’operadors logístics com d’empreses de transport, Hannun treballa per assolir més acords que responguin a les especificitats del seu negoci: experiència en productes voluminosos, capacitat de recollida a múltiples centres i capacitat internacional.