29 de marzo de 2023 | Actualizado 20:11

Toyota Material Handling España posa en marxa les obres de la seva nova seu a Sabadell

Està previst que la nova instal·lació, on treballaran prop de 300 persones, entri en funcionament el 2024
Toyota Material Handling España

L’empresa intralogística Toyota Material Handling España ha iniciat la construcció de la nova seu central a Sabadell (Barcelona). L’entrada en funcionament està prevista per al 2024. En aquestes instal·lacions, propietat de la promotora ICC, s’ubicaran les oficines, el taller, els recanvis i els serveis postvenda de Toyota Material Handling a Espanya. El projecte pretén ser “un salt qualitatiu per a la companyia pel que fa a la venda i lloguer de maquinària i solucions logístiques per a ús industrial”, segons ha explicat la multinacional intralogística.

La nova nau constarà de 16.500 metres quadrats en una parcel·la de 37.247 metres quadrats

La nova seu espanyola de Toyota Material Handling, on treballaran prop de 300 persones, oferirà una cobertura més gran gràcies a les seves connexions, alhora que crearà un “entorn innovador per a l’experiència del client”, sosté la companyia. La nova nau constarà de 16.500 metres quadrats a una parcel·la de 37.247 metres quadrats. A més, la zona de recanvis triplicarà la seva superficie, sumant ara més de 2.100 metres quadrats, millorant el servei i l’atenció postvenda. L’immoble també està dotat d’un pàrquing amb accés privat per a turismes i vianants.

A l’acte de col·locació de la primera pedra de la nou seu, hi han acudit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el director general de Toyota Material Handling Espanya, Joan Catalán. “Per aquest any 2023, esperem un creixement en els resultats amb un equip de més de 600 persones, ja que amb aquesta nova nau millorem tant a nivell de capacitat, com a nivell tècnic de servei i proximitat al client”, ha assenyalat Catalán.