15 de junio de 2024 | Actualizado 16:55

Goodman s’obre a possibles col·laboracions amb Chery a la Zona Franca de Barcelona

El fabricant automobilístic xinès ha deixat en standby els plans de la immologística fins a conèixer quins moviments i necessitats desperta
Un moment de l'exposició de Goodman a un dels panells en el marc del SIL de Barcelona 2024 | I.L.

La immologística Goodman no tanca la porta a establir possibles col·laboracions i oportunitats de negoci amb el gegant xinès de vehicles Chery Automobile, que desembarcarà a Barcelona. Així ho ha confirmat el director regional de Goodman, Ignacio García Cuenca, durant el Saló Internacional de Logística (SIL) de Barcelona. El grup immologístic australià tenia la vista posada a desenvolupar un parc logístic a la Zona Franca de Barcelona als antics terrenys de Nissan, però l’arribada de l’empresa xinesa ha deixat els plans en standby fins a veure quins nous moviments implica l’arribada de Chery i quines necessitats desperta.

“Si hi ha sinergies i ells necessiten espai logístic, estem oberts a acords amb ells”
Ignacio García Cuenca Director regional de Goodman

“Actualment, estem estudiant les necessitats, adaptant la logística industrial i, especialment, esperant el que ens diguin per a veure si és necessari redistribuir o no”, ha explicat a aquesta publicació Ignacio García Cuenca. Així mateix, ha confirmat que la signatura immologística estaria disposada a trobar punts en comú amb el fabricant xinès. “Si hi ha sinergies i ells necessiten espai logístic, estem oberts. Seat té acords de molts tipus a Martorell, així que podria passar el mateix a la zona franca”, ha detallat el directiu. L’empresa ja no treballa amb calendaris concrets, ja que, segons reconeix, la pressa és relativa i l’arribada de Chery pot alterar en certa manera la concepció del projecte manejada fins ara, encara que de moment es desconeix la manera.

Abans de l’arribada del fabricant automobilístic, l’inici dels treballs estava situat precisament en aquest any, de manera que els primers operadors comencessin amb les seves activitats entre finals d’enguany o principis del que ve. De fet, ja en els últims compassos de 2023, Goodman esperava atreure al primer operador logístic abans de finalitzar aquest exercici. Després de l’adjudicació per part del Consorci de la Zona Franca de Barcelona dels antics terrenys de Nissan (500.000 metres quadrats), Goodman tenia com a tasca principal subrogar els contractes, gestionar els terrenys i desplegar un hub d’electromobilitat, per a això ja havia iniciat els seus estudis tècnics.

UNA FUTURA POTÈNCIA PER A LA LOGÍSTICA DE LA ZONA FRANCA
Chery, fundada en 1997, és un dels fabricants automobilístics més grans de la Xina i amb un major nombre d’exportacions. Ha venut més de 13 milions de vehicles, dels quals gairebé dos milions han estat en l’últim any. Chery és el segon productor d’automòbils per volum d’exportacions des de la Xina, amb un total de 925.000 unitats en 2023, segons l’Associació Xinesa de Fabricants d’Automòbils (CAAM). La companyia asiàtica i el grup EV Motors van signar recentment un acord per a reindustrialitzar les instal·lacions de Nissan a la Zona Franca de Barcelona mitjançant la creació d’una joint venture, la qual cosa beneficiaria automàticament al port de Barcelona pel tràfic d’exportació de vehicles nous, una vegada el volum es consolidi, especialment tenint en compte la proximitat geogràfica de l’antiga planta logística de Nissan amb el port català.
Només l’any passat, un dels tràfics del port de Barcelona amb major valor afegit va ser precisament el dels automòbils, que va experimentar un creixement del 33,7%, sumant 790.000 unitats. El 92% d’ells provenien de la Xina, segons les xifres de l’autoritat portuària corresponent al passat exercici. Igualment, el port de Barcelona ja dona servei a Seat a Martorell i des de 2022, el fabricant estatunidenc Tesla també utilitza el recinte català per als vehicles fabricats a la Xina amb destinació Europa.