19 de julio de 2024 | Actualizado 16:39
Cimalsa

Logis Empordà incorpora l’empresa OKM Química Ortopèdica

Cimalsa també està negociant l’arribada d’altres companyies a aquesta plataforma logística, que podrien fer-se publiques en els pròxims mesos

L’empresa OKM Química Ortopèdica s’implantarà a Logis Empordà, un centre de logística, distribució i activitats de valor afegit promogut per Cimalsa. OKM Química Ortopèdica està especialitzada en la producció i la distribució de solucions tècniques per a l’ortopèdia i exporta a més de 50 països. Ha adquirit 19.163 metres quadrats i preveu instal·lar-se durant el primer semestre de 2020. A més d’aquesta incorporació, Cimalsa es troba en fase de negociació amb altres companyies per tal que s’instal·lin a la plataforma ubicada a Far d’Empordà (Girona).

OKM Química Ortopèdica espera abordar el seu creixement a mig termini a través d’aquesta adquisició i, avui en dia, ja ha fet el primer pagament del terreny. No obstant això, la seva instal·lació es troba en fase inicial, ja que encara no ha sol·licitat la licència d’obra. “Logis Empordà ha rebut a través d’aquesta venta un nou impuls, que se suma a la reactivació de la que serà la futura estació intermodal de l’Empordà”, afirmen des de Cimalsa. Durant les pròximes setmanes, la companyia té previst fer púbic la instal·lació de noves empreses a Logis Empordà.

Amb les seves 73 hectàrees de superfície bruta, la plataforma de Far d’Empordà ofereix diferents serveis en totes les seves parcel·les, com la gestió d’aigües residuals sostenibles, un depòsit d’aigua potable, subministrament elèctric en mitjana tensió i una xarxa contra incendis comunitària. El centre logístic està localitzat al costat de l’estació intermodal de Vilamalla, que té capacitat per gestionar mercaderia ferroviària conteneritzada, frigorífics, granels i automòbils, entre altres. “Destaca per la seva bona accesibilidad, al trobar-se a quatre kilòmetres de l’autopista AP-7, a menys d’un quilòmetre de la carretera nacional N-II i a peu de carretera de la C-31”, recorden des de Cimalsa.