14 de abril de 2024 | Actualizado 7:28
Sergi Puig | Noatum Maritime

Sergi Puig assumeix la direcció de Noatum Logistics Barcelona

Toni Tintoré considera que el seu nomenament aportarà “valor, creativitat i solucions” a l’empresa

Noatum Logistics, la divisió logística del grup Noatum Maritime, ha nomenat Sergi Puig nou director a Barcelona. L’oficina depèn directament del director general de Noatum Logistics a Espanya, Toni Tintoré, el qual considera que Puig aportarà “valor, creativitat i solucions específiques avaluades per la seva sòlida experiència i coneixement del sector”.

El nou directiu es va incorporar l’abril del 2012 a Noatum Logistics com a Industry Development Manager Fashin & Retail i, el 2017, va assumir el càrrec d’International Network Manager a l’empresa. “Sergi ha demostrat durant els sis anys que porta amb nosaltres una gran professionalitat i compromís amb el nostre projecte”, ha afirmat Tintoré.

Quan va començar la seva etapa a Noatum Logistics, Puig es va encarregar d’identificar noves oportunitats de desenvolupament de negoci al sector de la moda i altres distribuïdors. Posteriorment, quan va ser nomenat International Network Manager, va assumir la responsabilitat de millorar el posicionament de l’empresa a l’àmbit internacional. Per assolir aquest objectiu, va crear i enfortir la xarxa amb diferents agents de països estratègics.

En l’àmbit acadèmic, el nou directiu de Noatum Logistics té un Màster en Logística Integral per ICIL, un Programa de Direcció per Esade i tres formacions tècniques superiors: una primera en Comerç Internacional per el CIC, una segona en Logística Empresarial per ICIL i una tercera en Gestió i Direcció de Transports, també per ICIL. A més, en l’àmbit professional, Puig compta amb quinze anys d’experiència en el sector. Va començar treballant a Maersk Logistics el 1999 i des de llavors ha ocupat diverses posicions durant la seva carrera.