30 de noviembre de 2020 | Actualizado 6:03
Presentació de El Mercantil a Barcelona | Juanjo Martínez

El Mercantil rep l’alé del sector del transport i la logística a Catalunya

Professionals del sector de la logística i del transport donen la benvinguda al nou mitjà de comunicació recolzat per Damià Calvet i Mercè Conesa

El Mercantil ha fet la seva primera presentació oficial aquest dimecres a Barcelona, a la qual li seguirà una segona avui a Madrid. Professionals de diferents sectors de la logística i del transport han acudit per donar la benvinguda a aquest nou mitjà de comunicació, en un esdeveniment apadrinat per la presidenta del port de Barcelona, Mercè Conesa; i pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet.

En el seu parlament, Damià Calvet ha afirmant que El Mercantil “és un projecte que es dirigeix a una comunitat sòlida” i ha volgut felicitar l’equip per la seva emprenedoria: “El que feu com a mitjà és molt útil per al nostre sector. Si hi ha un sector que necessita connectivitat i immediatesa, és el logístic”. A més, ha afirmat que “El Mercantil no servirà només per informar, sinó que ens proporcionareu informació per poder prendre decisions”. En acabar la seva intervenció, el conseller ha afirmat que “aspirem des del govern de la Generalitat a ser còmplices de la vostra aventura”.

Per la seva banda, Mercè Conesa ha volgut felicitar “de part de tota la comunitat portuària” a El Mercantil i ha destacat que “el projecte neix avui, però ho fa des de la solidesa i des del coneixement del sector”. La presidenta del port de Barcelona ha alabat l’existència d’un mitjà “rigorós amb les fonts, que contrasta i que arriba a les qüestions en profunditat”. A més, ha expressat que El Mercantil “és una aposta valenta però decidida, i no tinc cap mena de dubte de que és un enriquiment per a nosaltres poder comptar amb El Mercantil”.

Sota el lema “un nou mitjà adaptat al seu temps, un nou temps adaptat al seu mitjà”, el director de El Mercantil, Aitor Vieco, ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat el projecte. En concret, ha destacat l’aposta del mitjà per oferir informació de qualitat, amb un punt de vista innovador i en un nou format. “Neix un mitjà de comunicació diferent”, ha afirmat. A més, ha posat en valor l’equip que hi ha darrera de la iniciativa i que la fan possible.