28 de mayo de 2024 | Actualizado 18:49
Recepció de la seu de Mail Boxes ETC a El Prat de Llobregat | Mail Boxes ETC

El grup Daos unifica els seus cinc centres de Mail Boxes

Segons l’empresa, la nova marca Mail Boxes ETC Airport busca convertir-se en el primer proveïdor global de transport i impressió

El grup Daos ha unificat els seus cinc centres de Mail Boxes en un únic proveïdor, Mal Boxes ETC Airport. La nova marca està especialitzada en la branca del transport nacional i internacional sota el nom de MBE Transporte, així com de les arts gràfiques en petit i gran format, denominada MBE Impresión.

“Ser els primers en destacar en aquest àmbit comporta lideratge i iniciativa a uns sectors en constant reinvenció”, ha expressat el gerent de Mail Boxes ETC Airport, David Pugès. “Amb tan sols una trucada, el client pot fer tots els tràmits de transport i impressió, i volem ser el seu proveïdor global”. La central de Mail Boxes ETC Airport continuarà situada a El Prat de Llobregat (Barcelona), que compta amb instal·lacions de 900 metres quadrats, i la marca agruparà als més de 40 treballadores que actualment té en els cinc centres.

El grup Daos va ser creat el 2002 en aquest municipi desprès de l’obertura de Mail Boxes ETC per part de David Pugès. “El centre ha experimentat un important creixement fins a arribar a les seves instal·lacions actuals, una de les més grans que té l’empresa al món”, ha explicat la companyia en un comunicat. Paral·lelament a la seva primera apertura a El Prat, el grup va inaugurar una franquícia a Viladecans i poc desprès a Alcobendas. A més, des de l’any passat els centres de Rubí i San Cugat del Vallès també han passat a formar part del grup.

La companyia està present a Espanya des de la dècada dels noranta i ha atorgat a la seu del Prat de Llobregat en tres ocasions el premi a la millor franquícia Mail Boxes ETC d’Espanya. Mail Boxes ETC compta a nivell global amb una xarxa de distribució de més de 1.500 centres operatius a més de 30 països, que inclou Alemanya, Itàlia o els Estats Units, entre d’altres.