20 de abril de 2024 | Actualizado 20:20
eDelivery Barcelona

eDelivery Barcelona aspira a connectar pimes de l’exterior amb l’e-commerce europeu

La Unió Postal Universal i Ecommerce Europe duran a terme una sessió sobre comerç electrònic transfronterer entre Europa, Àfrica i Llatinoamèrica

La tercera edició de l’eDelivery Barcelona comptarà amb una sessió sobre e-commerce transfronterer entre les regions d’Europa, Àfrica i Llatinoamèrica de la mà d’Unió Postal Universal (UPU) i Ecommerce Europe. El 26 de juny la xarxa postal mundial i el comerç minorista digital faran una sessió en la que explicaran als assistents la relació entre infraestructura local i comerç transfronterer.

D’aquesta manera, ambdues organitzacions busquen fomentar a través del comitè consultiu de la UPU el comerç digital, mitjançant la unió del poder comercial d’Àfrica i Amèrica Llatina amb les plataformes minoristes digitals d’Europa. “La UPU ha desenvolupat solucions sostenibles per a la entrega transfronterera d’articles comercials”, han explicat els organitzadors de l’esdeveniment. Amb la recopilació local i les aplicacions duaneres necessàries, els articles comercials demanats a través del comerç electrònic poden així entregar-se globalment.

En la sessió s’explicarà la relació entre infraestructura local i comerç transfronterer

“El territori postal únic administrat i mantingut per la UPU i els seus 192 estats membres garanteix que els articles siguin entregats als consumidors finals pels seus administracions postals nacionals de tot el món”, ha afirmat eDelivery Barcelona. Concretament, el comitè consultiu de la UPU representa als accionistes més importants del sector postal. Per la seva part, Ecommerce Europe, que proporciona el marc per a les associacions africanes, llatinoamericanes i europees, engloba a quasi 100.000 retailers electrònics.

Segons ha explicat eDelivery Barcelona “les administracions postals nacionals de la UPU constitueixen la columna vertebral mundial per a la entrega d’enviaments postals comercials en tot el món”, mentre que Ecommece Europe representa els consumidors d’Europa a través de les seves 85.000 empreses de venta de productes i serveis en línea. La sessió tindrà lloc durant el primer dia de l’eDelivery Barcelona, que celebrarà la seva tercera edició del 26 al 28 de juny en el marc del SIL 2019. El SIL 2019 és la fira líder de logística, transport, intralogística i supply chain del sud d’Europa.