1 de julio de 2022 | Actualizado 14:25

Montepino treballa en un centre logístic per a Eternity Technologies a Barcelona

El promotor inmologístic construirà una nau de 10.500 metres quadrats a Sant Esteve Sesrovires per a la fabricació de piles i acumuladors elèctrics
Projecció de la nova nau per a Eternity Technologies | Montepino

L’empresa inmologística Montepino ha projectat un nou centre logístic i industrial per a Eternity Technologies a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) per a 2021. La nau comptarà amb una superfície total de 10.508 metres quadrats i permetrà a la companyia ampliar les seves instal·lacions i estrenar noves oficines centrals. Concretament, el centre es dedicarà a la fabricació de piles i acumuladors elèctrics per a ús industrial i suposaran una inversió superior als cinc milions d’euros. “En aquesta nova planta, s’incorporarà tota la maquinària més avançada i s’implantaran els més moderns processos de fabricació, informàtica i desenvolupament tècnic per a oferir bateries d’alta qualitat”, ha afegit el promotor inmologístico.

Quant a les seves característiques, estarà equipada amb quatre molls de càrrega i comptarà amb diverses normes internacionals de qualitat, seguretat i salut. D’altra banda, també disposarà de la certificació energètica LEED. “Es tracta d’un espai capdavanter i adaptat plenament a les necessitats d’espai, confort i automatització de Eternity Technologies”, ha destacat el vicepresident d’Operacions de Montepino, Juan José Vera.

85.000 metres quadrats

El promotor Montepino disposa de 85.000 metres quadrats de sòl a Catalunya

Es tracta de la segona planta europea de Eternity Technologies a Europa i comptarà amb una capacitat de fabricació, en una primera fase, de 240.000 elements de tracció, ampliable fins a 400.000. Així mateix, permetrà la creació de 20 llocs de treball durant el primer any d’activitat. Quant a la seva ubicació, les noves instal·lacions ocuparan l’edifici A del complex de 23.000 metres quadrats que Montepino està desenvolupant en aquesta zona. A Catalunya, el promotor disposa d’una superfície total de 85.000 metres quadrats de sòl entre Sant Esteve Sesrovires i Castellbisbal, ambdós a la província de Barcelona. “Estem avançant-nos de forma personalitzada a les noves necessitats postcovid que tenen els nostres clients”, ha conclòs Juan José Vera.