16 de junio de 2024 | Actualizado 5:03

Noatum Logistics obre dos nous centres logístics a Barcelona i Madrid

El primer obre demà a Lliçà de Munt (Barcelona) amb 9.000m2 i el segon s'inaugurarà a l'abril en San Fernando de Henares (Madrid) amb 4.800m2
Imatge virtual de la instal·lació a Lliçà de Munt (Barcelona) | Noatum

La divisió de Noatum Maritime especialitzada en logística, transport internacional i duanes, Noatum Logistics, començarà a treballar des de dos nous magatzems. El primer d’ells compta amb 9.000 metres quadrats i iniciarà les seves operacions des de Lliçà de Munt (Barcelona) demà, 15 de gener. El segon, que compta amb 4.800 metres quadrats, es posarà en marxa el mes vinent d’abril en San Fernando de Henares (Madrid). Totes dues instal·lacions compten amb totes les llicències duaneres, registres sanitaris i certificacions mediambientals.

L’obertura d’aquests dos centres logístics s’emmarca en el procés de diversificació que està duent a terme la companyia i que inclou la creació d’una xarxa de magatzems propis, “que ofereixen la totalitat dels serveis a la cadena logística, amb els més alts estàndards de qualitat”, segons fonts de l’empresa. Les noves instal·lacions de Noatum Logistics estaran dotats de certificacions com ADT (Magatzem Dipòsit Temporal), DAP (Dipòsit Duaner Únic), DDA (Dipòsit Diferent al Duaner), i oferiran serveis logístics de magatzematge i distribució.

El director general de Noatum Logistics Spain, Tony Tintoré, ha assenyalat que “amb l’obertura d’aquests nous magatzems, aconseguirem els 22.800 metres quadrats gestionats de forma directa entre Madrid i Barcelona, consolidant de forma sostinguda la nostra posició en el mercat de la logística de valor i oferint de forma permanent solucions de qualitat als nostres clients”.

Noatum Logistics ja disposa de dos centres logístics a la ciutat de Barcelona, amb una capacitat de 4.500 metres quadrats cadascun. El primer es va inaugurar en 2017 en ZAL II, emplaçament en el qual es troba la seu de Noatum Logistics a Barcelona, i el segon es va obrir en el port de la Ciutat Comtal al maig de 2018.