23 de junio de 2024 | Actualizado 5:35

Nomen Foods redueix costos en unificar la seva logística a Grupo Carreras

L'operador implementarà una estratègia integral amb la qual lliurar les comandes de Nomen en un màxim de 72 hores en qualsevol punt de la Península Ibèrica
Planta de Nomen Foods en el municipi tarragoní de Deltebre | Nomen Foods

El grup d’alimentació Nomen Foods ha unificat la gestió de les seves activitats logística en Carreras Grupo Logístico. Fins avui, Nomen Foods comptava amb diversos operadors i proveïdors per a gestionar la seva logística i distribució. El contracte a llarg termini subscrit amb Carreras suposa per a la companyia un estalvi directe en els costos en el conjunt de fases que componen la seva cadena de subministrament.

El director corporatiu de Nomen Foods, Raúl Carles, ha assenyalat que “l’acord forma part de la nostra estratègia de buscar els millors partners en aquelles activitats no core”. Així, ha assegurat que l’operador posarà a la disposició de Nomen Foods la seva xarxa de magatzems, la gestió dels seus estocs, el copacking i la distribució i el transport dels seus productes.

L’empresa d’alimentació ha explicat també que, amb aquesta aliança, la planta de producció de Deltebre (Tarragona) comptarà amb una zona de magatzem especialitzada en activitats de producció i relacionades amb el seu “pla director industrial 2.0”. A més, l’estratègia logística que implementarà Carreras promet “lliurar una comanda en un màxim de 72 hores en qualsevol punt dins de la Península”.

Raúl Carles ha assegurat que “Carreras compta amb una xarxa de distribució consolidada i especialitzada en alimentació, i amb una aposta clara per la inversió en sistemes de comunicació com una via clau per a aconseguir una millora contínua en la qualitat del servei”. Actualment, l’operador logístic cobreix la totalitat de la Península Ibèrica i les Illes Canàries mitjançant 40 magatzems a Espanya i Portugal.