15 de junio de 2024 | Actualizado 16:55

Gramercy Europe adquireix una nau logística llogada a Naeko a Tarragona

Les instal·lacions compten amb més de 20.000 metres quadrats i es troben en un polígon industrial de la localitat de La Bisbal del Penedès
Ajuntament de La Bisbal del Penedès

L’empresa de compra-venta i gestió d’actius logístics Gramercy Europe ha adquirit una nau logística al Polígon Industrial Les Planes, a la localitat de La Bisbal del Penedès, Tarragona. La nau compta amb més de 20.000 metres quadrats i està “ben comunicada” amb les autopistes AP-2 i AP-7, segons ha explicat la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman.

La consultora ha informat que la nau “compta amb excel·lents característiques” i es troba arrendada en exclusiva a la companyia Naeko Logistics, un grup logístic que destina espai a magatzematge i que té instal·lacions en diferents punts de la geografia catalana.

En termes globals, l’exercici 2018 s’ha tancat a Espanya amb xifres d’inversió logística que han superat els 1.300 milions d’euros, sense tenir en compte les operacions corporatives. Quant a la contractació per part d’usuaris logístics, l’absorció en 2018 a Catalunya se situa en els 665.000 metres quadrats, la qual cosa suposa un augment del 40% respecte a l’any 2017, segons dades de Savills Aguirre Newman.

El polígon Els Planes està situat en la tercera corona industrial de Barcelona, àrea en la qual també es troben empreses com Vine’t Privee, El Corte Inglés o ANEU Logistics, en immobles de gran format destinats principalment a l’e-commerce logístic. La zona ha guanyat pes en els últims temps, perquè les principals empreses del sector estan invertint allí en la construcció i adquisició de plataformes logístiques. Aquest fet està “motivat fonamentalment per la falta d’espai i oportunitats en la primera corona industrial de Barcelona”, ha informat Savills Aguirre Newman.