26 de mayo de 2024 | Actualizado 10:47
Accés a l’aparcament de vehicles pesants de Castellar del Vallès | Cimalsa

Cimalsa Truck de Castellar del Vallès incorpora l’AdBlue

Aquest producte permet la depuració de gasos dels motors dièsel dels vehicles pesants i lleugers per tal de protegir el medi ambient

La delegació de l’empresa pública Cimalsa Truck a Castellar del Vallès (Barcelona) ha incorporat recentment el subministrament d’AdBlue, tant per als abonats del recinte com per al públic en general. Concretament, el sistema s’ha instal·lat a l’estació de serveis Nuroil, a l’interior de l’aparcament de vehicles pesants que té. Aquest producte serveix per a la depuració de gasos dels motors dièsel per tal de protegir el medi ambient, en reduir les emissions d’òxid de nitrogen. Per aconseguir-ho, ho fa mitjançant un procés anomenat reducció catalítica selectiva.

L’aparcament de vehicles pesants que l’emrpresa gestiona al municipi català està ubicat en el polígon industrial Pla de la Burguera i consta d’una superfície total rectangular de 15.400 metres quadrats, amb 126 places destinades a l’aparcament de vehicles pesants de fins a 17 metres. Segons ha informat Cimalsa Trucks en un comunicat, amb les places disponibles, la infraestructura disposa de controls d’accesos i sortides; sistemes avançats de control, vigilància i protecció durant les 24 hores; i connexió amb els cossos de seguretat.

Cimalsa ha volgut destacar la importància que dóna l’empresa a l’hora de “continuar apostant per una política de protecció i conservació del medi ambient” pel que fa a la gestió de les seves infraestructures. Així mateix, també ha volgut emfatitzat la seva intenció d’oferir “els màxims estàndards d’accessibilitat, qualitat i serveis” en el transport de mercaderies i logística en general.

Cimalsa és una empresa pública de la Generalitat de Catalunya encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d’infraestructures i centrals per al transport de mercaderies i la logística. Té com a missió oferir als sector del transport i la logística “els millos emplaçaments per a la seva competitivitat” i, per això, vol sumar la seva aportació a la d’altres infraestructures amb la participació pública en Catalunya, com ara la xarxa de carreteres, els ports, les zones d’activitat logística, els aeroports i els ferrocarrils.