24 de junio de 2024 | Actualizado 5:35

Nadal Forwarding estrenarà en el segon trimestre de 2019 una nau de lloguer a Barcelona

Utilitzarà aquest centre per distribuir i emmagatzemar productes químics i mercaderies perilloses, gràcies al fet que l'espai està adaptat per a l'emmagatzematge APQ
Nadal Forwarding

L’empresa transitària Nadal Forwarding té previst iniciar l’activitat en una nova nau logística en el polígon industrial Pratense de El Prat de Llobregat (Barcelona). La consultora immobiliària Forcadell, que ha assessorat la companyia en aquesta operació de lloguer, ha explicat que les instal·lacions compten amb una superfície de 2.780 metres quadrats i són de nova construcció.

Nadal Forwarding utilitzarà aquest centre per distribuir i emmagatzemar productes químics i mercaderies perilloses, gràcies al fet que l’espai està adaptat per a l’emmagatzematge APQ. “Amb aquesta aposta, hem volgut donar resposta a les necessitats d’una part important dels nostres clients, que provenen del sector químic i que necessiten solucions logístiques integrals que els garanteixin un servei més especialitzat, àgil i eficaç”, han explicat des de la companyia transitària.

“L’operació de Nadal Forwarding és un reflex del que està succeint amb aquest tipus de projectes que, en la seva majoria, s’estan llogant abans d’acabar el procés de construcció”, ha manifestat el director del departament d’Industrial i Logística de Forcadell, Gerard Plana. Segons el directiu inmologístic, “la bona salut del sector, l’alta demanda d’operadors logístics i la falta de producte disponible a les proximitats de Barcelona estan aportant confiança als inversors i promotors per iniciar projectes de risc”. Per això, “els projectes de nova construcció porten mesos liderant el mercat logístic català”, ha reconegut Gerard Plana.