24 de octubre de 2020 | Actualizado 9:25

Transparets suma un nou centre en Barcelona i obre la porta a futures ampliacions

L'operador logístic ha ampliat els seus serveis per les necessitats dels clients, que han augmentat en part la seva activitat pel coronavirus
Nova nau de Transparets a Granollers | Transparets

L'operador logístic Transparets ha ampliat aquest mes d'agost la seva activitat amb un nou centre en Granollers (Barcelona). Les instal·lacions disposen de 6.100 metres quadrats. “Aquesta ampliació respon a necessitats dels actuals clients, que han augmentat la seva activitat en part pel Covid-19”, ha especificat el director de Desenvolupament de Negoci de l'empresa, Joan Espinasa. No obstant això, feia més d'un any que estava programada.

Així mateix, el directiu també ha especificat que “ara mateix sí que hem d'anar amb cautela per possibles nous projectes i esperar als esdeveniments”, però ha avançat que “l'operativa nacional ha fet que les instal·lacions de Lliçà de Vall es quedin petites i, en aquest sentit, la pròxima ampliació seria destinada a un nou magatzem cross-docking”.

La nova nau compta amb capacitat per a 7.500 palets en prestatgeries i disposa d'11 molls de càrrega

Quant a les característiques de la nova nau de Granollers es refereix, es tracta d'una construcció d'última generació en relació a les mesures de seguretat i lluminositat. D'altra banda, compta amb una capacitat per a 7.500 palets en prestatgeries i una àmplia zona de recepció amb 11 molls de càrrega, segons ha especificat l'operador. Situada en el polígon de la Font del Ràdium, al costat de la ronda Sud de Granollers, la companyia ha qualificat la localització com a “estratègica” per a la seva operativa, en trobar-se pròxima a la carretera C-17.

En concret, la ubicació servirà per a donar servei a la indústria de productes de consum de l'entorn, particularment al Vallès Oriental. Referent a això, l'empresa ha destacat que productes com els de drogueria i neteja han experimentat “augments importants de la demanda en alguns canals de distribució” en els últims mesos, particularment a les botigues i supermercats. En el passat, Transparets ja va disposar d'instal·lacions en el mateix polígon, però posteriorment va unificar les seves diferents seus a Lliçà de Vall, on compta amb 16.000 metres quadrats.