29 de octubre de 2020 | Actualizado 10:30

Prologis confia a Savills la comercialització d’un centre de distribució a Barcelona

La nau logística omnicanal s’ubica al costat del circuit de F-1 de Montmeló i acollirà activitats relacionades amb l’ecommerce
Prologis

El promotor immologístic Prologis ha encarregat a la consultora Savills Aguirre Newman la comercialització en exclusiva d’una nau logística de 20.078 metres quadrats a Montmeló, situada a la primera corona logística de Barcelona. L’actiu s’ubica en el Polígon Industrial El Circuit, al costat del circuit automobilístic de Fórmula 1 i Moto GP de Catalunya, en una parcel·la de 31.800 metres quadrats. En concret, Prologis preveu portar a terme la rehabilitació de l’immoble per transformar-lo en un centre de distribució omnicanal i acollir així activitats relacionades amb el comerç electrònic.

“La nau es troba ubicada a una zona de regeneració de la superfície industrial obsoleta a producte logístic per la proximitat als centres productius i els seus accessos a grans nuclis urbans”, han especificat des de Savills Aguirre Newman. El polígon industrial compta amb accés a l’autopista AP-7 i a les carreteres C-17 i C-33, fet que permet l’enllaç a la ciutat de Barcelona, el port i l’aeroport. A més, en les seves immediacions es troben altres plataformes logístiques com la de El Corte Inglés, Sorli Discau o ID Logistics.

Es troben en les immediacions de l’actiu altres plataformes logístiques com la de El Corte Inglés, Sorli Discau o ID Logistics

D’aquesta forma, els treballs d’adequació permetran incrementar la superfície actual de la nau de 18.700 metres quadrats a 20.000 metres quadrats, mitjançant l’ampliació de la superfície de magatzem, una demolició dels altells o un increment dels molls de càrrega fins a arribar a 41 entre furgonetes i tràilers. A més, disposarà d’un espai per a oficines i obtindrà els certificats Breeam Very Good y Well, segons ha detallat la consultora inmologística.

Pel que fa a això, Savills Aguirre Newman també s’ha encarregat d’assessorar a Prologis en l’adquisició de l’immoble. Segons les dades que ha proporcionat, el mercat immologístic català ha registrat en el primer semestre del 2020 un nivell de contractació proper als 200.000 metres quadrats, en un total de 38 operacions de lloguer de superfície logístic.