18 de mayo de 2021 | Actualizado 6:02

Montepino desenvolupa un projecte clau en mà a Barberà del Vallès

El promotor inmologístic ha comprat un sòl industrial de 10.070 metres quadrats, en una operació assessorada per Savills Aguirre Newman
Projecció de la futura nau | Montepino

La consultora immologística Savills Aguirre Newman ha assessorat l’empresa promotora Montepino en la compravenda d’un sòl industrial de 10.070 metres quadrats a Barberà del Vallès (Barcelona). Montepino serà l’encarregada de portar a terme en aquesta parcel·la un projecte d’última milla d’aproximadament 5.500 metres quadrats “per a una de les més importants empreses dedicades al sector de la logística”, segons ha destacat la consultora. D’aquesta superfície, 5.616 metres quadrats es destinaran a emmagatzematge i 692 metres quadrats a oficines. Amb un total de 15 molls, la nau disposarà d’una altura lliure de 12 metres.

Les obres, que han començat l’octubre d’aquest any, finalitzaran previsiblement el juny del 2021. Així mateix, el desenvolupament s’ubicarà en la primera corona logístic de Barcelona, a 12 kilòmetres del centre. En concret, el desenvolupament es localitza en el polígon Can Salvatella de Barberà del Vallès, amb connexió directa a Barcelona i a l’àrea metropolitana a través de l’AP7, C-58 i E15.

“És una àrea geogràfica, al costat de la zona centre, que continua sent el primer foc d’interès per a les empreses que desenvolupen activitats logístiques relacionades amb el sector tèxtil, alimentació i automoció, i que necessiten ampliar les seves activitats logístiques”, ha especificat Savills Aguirre Newman. Segons les seves darreres dades, Catalunya ha tancat el tercer trimestre del 2020 amb 120.000 metres quadrats de contractació, una xifra que puja a 324.000 metres quadrats i 52 operacions en l’acumulat anual.