28 de enero de 2021 | Actualizado 17:09

Tarragona intensifica les seves campanyes de captació de creuers per a 2021

L'objectiu és mantenir-se en el mapa dels creuers i en el programa de les principals navilieres, ha reconegut l'autoritat portuària
Autoritat Portuària de Tarragona

L’Autoritat Portuària de Tarragona ha reforçat la seva estratègia per a consolidar la ciutat com a destí regular de turisme de creuers. Malgrat la pandèmia i la paralització d’aquesta modalitat turística, l’entitat ha intensificat durant aquest temps la promoció davant tots els actors del sector per a afermar i incrementar el tràfic de creuers al 2021.

En aquest sentit, ha llançat una acció comunicativa a nivell internacional de la mà de Tarragona Cruise Port Costa Dorada per a mostrar “el gran atractiu del territori”. L’objectiu és mantenir el posicionament en el mapa dels creuers i en el programa de les principals navilieres, ha reconegut l’autoritat portuària. La campanya, sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Dorada, es desplega per a encarar les futures temporades amb el desig de reprendre l’activitat quan els efectes de la pandèmia i la normativa ho permetin. De moment, l’enfocament de les activitats de creuers a Tarragona és mantenir una vigilància constant per a aprofitar les oportunitats presents i futures i treballar per a garantir les mesures de seguretat, ha manifestat l’entitat portuària.

Aquesta acció comunicativa se suma a la llista d’actuacions promocionals desplegades per l’autoritat portuària durant 2020 a través de la seva participació a reunions virtuals, webinars i fires digitals. “La parada de l’activitat de creuers ha obligat a reorientar les accions de promoció que, a més de fer costat a l’acció comercial, han consistit a fer valer el territori i preparar el retorn del sector amb la millor posició possible”, han assenyalat des del port tarragoní.

La construcció del nou moll de Balears també ha estat un dels arguments de pes de l’acció comercial i promocional del port de Tarragona. “Tots els agents del sector dels creuers han demostrat molt d’interès en aquest nou espai de 4.000 metres quadrats que permetrà atracar fins a quatre creuers de manera simultània i que estarà operatiu al voltant del mes de maig de 2021”, ha manifestat l’autoritat portuària respecte a una infraestructura en la qual s’estan invertint 27 milions d’euros.