13 de junio de 2021 | Actualizado 7:16

CLH crea una zona d’aparcament i descans per a transportistes a Barcelona

La filial Exolum ha habilitat una aplicació mòbil per a què els conductors puguin fer les seves reserves en Yubick
CLH

La filial del grup CLH Exolum ha inaugurat Yubick, un servei d’aparcament i zona de descans per a conductors a Barcelona. En concret, la instal·lació està situada en la zona portuària, en el Passeig de Can Tunis, adjacent a la terminal d’emmagatzematge i expedició de la companyia en el port. A més, compta amb accés ràpid des de la zona portuària i accés a la Ronda Litoral. “Té com a objectiu oferir un servei de qualitat als conductors que satisfaci les seves necessitats i serveixi com a lloc de partida per a les seves següents jornades”, ha especificat CLH.

El servei s’ha adaptat als requisits dels clients amb major necessitats, com el transport de mercaderies perilloses ADR, camions frigorífics i camions de grans dimensions. “D’aquesta forma, els transportistes que contractin el servei tenen dret a utilitzar les instal·lacions, on a més de videovigilància centralitzada, tancament perimetral i detecció d’intrusos, compta amb lavabos equipats amb dutxes i un àrea de descans amb personal de conselleria, vigilància, neteja 24 hores i accés a internet”, ha afegit.

El servei disposa de 70 places per albergar tràilers i 40 d’elles ja es troben reservades

En concret, el servei disposa de 70 places per albergar tràilers i, a dia d’avui, 40 d’elles ja es troben reservades. En relació a això, CLH preveu incrementar el seu número i estendre el servei a altres clients, com camions petits o vehicles lleugers. Es tracta de la primera instal·lació de Yubick, però la companyia preveu desenvolupar nous aparcaments en altres ubicacions i amb altres serveis de valor afegit per al sector logístic.

Pel que fa a això, els conductors poden contractar-lo mitjançant el lloguer de places per trams de mitja hora a través d’una app, per efectuar la reserva per avançant. També poden accedir mitjançant un subscripció mensual del número de places que es necessiten. Dins d’aquesta modalitat, el client pot entrar i sortir tants cops i amb el número de vehicles que desitgi, sempre i quan no excedeixi l’ocupació de les places contractades.