22 de julio de 2024 | Actualizado 17:13

Prologis confia a Savills la comercialització d’una nau per a ecommerce a Barcelona

L’immoble estarà disponible a partir de l’octubre i s’ubica en el polígon industrial Can Calderón de Sant Boi de Llobregat
Savills Aguirre Newman

L’inversor immologístic Prologis ha encarregat a la consultora Savills Aguirre Newmn la comercialització d’una nau industrial de 20.500 metres quadrats a Prologis Park Sant Boi, en el polígon industrial Can Calderón. L’immoble, que estarà disponible a partir del mes d’octubre, se situa la primera corona logística de Barcelona. Es tracta d’un espai amb zones per a maniobres de tràilers i preparat per a activitats logístiques, amb 22 molls de càrrega i quatre portes TIR. A més, en trobar-se a la entrada del polígon, “compta amb una gran imatge corporativa i excel·lent visibilitat”, segons han destacat des de Savills Aguirre Newman.

Per altra banda, el magatzem de la nau compta amb deu metres d’altura, així com oficines i vestuaris equipats. Pel que fa a la seva ubicació, Prologis Park Sant Boi se situa a menys de 10 kilòmetres del centre de Barcelona, a nou kilòmetres de l’aeroport i a 15 del port. A més, disposa d’accés directe a la carretera C-32 i compta amb connexió a les autopistes A-2, AP-2 i AP-7. “El seu emplaçament és ideal per a dark stores, sobretot veient la manca d’espai per a aquest nou format de comerç online”, ha valorat la director del departament d’Industrial i Logístic de Savills Aguirre Newman, Gloria Valverde. Així mateix, Valverde també ha destacat que “Sant Boi de Llobregat i Barcelona es troben al mateix nivell logístic, fet pel qual confiem en què el lloguer pugui ser una activitat 100% ecommerce, davant la dificultat de trobar un espai disponible a la zona centre de Barcelona”.