26 de septiembre de 2021 | Actualizado 8:20

Meridia Capital activa la comercialització de la seva plataforma logística a Gelida

L'immoble estarà disponible a partir del març vinent, supera els 23.000 metres quadrats i comptarà amb 53 molls de càrrega
Meridia Capital

La gestora de fons d’inversió Meridia Capital ha iniciat la comercialització d’una nau logística localitzada a Gelida (Barcelona) de la mà de les consultores immobiliàries Savills Aguirre Newman i Estrada & Partners. L’immoble, que estarà disponible a partir de març de 2022, supera la superfície de 23.000 metres quadrats. Aquest centre logístic es troba en la segona corona de Barcelona, en l’eix de l’AP-7. Tindrà un total de 53 molls de càrrega i permetrà acollir activitat mixta que combini logística amb el cross-dock. Actualment, Meridia Capital està duent a terme una sèrie d’actuacions per a “dotar-ho de millors infraestructures, eficiència energètica i funcionalitat”.

“Amb la dificultat de trobar actius ja construïts, l’absorció del primer semestre es va situar en més de 480.000 metres quadrats, corresponent el 70% d’aquesta a actius situats en la segona i la tercera corona”, ha explicat la directora del departament Industrial i Logístic de Savills Aguirre Newman a Barcelona, Gloria Valverde. L’immoble es compon d’una planta baixa de 23.094 metres quadrats i una primera planta de 1.770 metres quadrats.

Per part seva, el president d’Estrada & Partners, Víctor Estrada, va destacar la “gran oportunitat” per a la promoció de nous parcs logístics a Catalunya, “especialment en el segon trimestre”, i per la baixa disponibilitat. “No obstant això, la important pujada dels valors de les escasses parcel·les disponibles, així com l’increment que estan experimentant els costos de construcció, previsiblement provocaran un augment dels preus de lloguer de les naus logístiques que es promoguin en el futur”, va afegir.