27 de noviembre de 2021 | Actualizado 8:31

AkzoNobel obre a Barcelona un hub per planificar els seus centres de producció i distribució

Aquesta nova unitat crearà 65 llocs de treball en les seves oficines centrals a Espanya situades a la Zona Franca de Barcelona
AkzoNobel

La companyia neerlandesa especialitzada en la fabricació de pintures i recobriments AkzoNobel reafirma la seva presència a Barcelona amb l’obertura del seu centre de planificació europeu, que se situa en les oficines centrals de l’empresa a la Zona Franca de Barcelona. El nou espai crearà 65 llocs de treball i té com a objectiu planificar i gestionar les més de 30 plantes de producció que la companyia ha repartit per Europa. Al costat del centre de planificació de AkzoNobel a Holanda, el hub acabat d’inaugurar donarà servei als 125 centres de distribució de la companyia a la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica), “amb el propòsit de continuar millorant el servei als seus clients”, ha assenyalat la Supply Chain Chief Officer en AkzoNobel, Karen-Marie Katholm.

La diferència entre els centres de Barcelona i de Sassenheim (Holanda) radica en el fet que el segon estarà dedicat a les activitats de la unitat de negoci Coating (B2B), mentre que el primer està enfocat a la gestió de la unitat de pintures decoratives (B2C). “La incorporació d’aquest nou EMEA Planning Hub representa un pas important cap a la consecució de la nostra estratègia de creixement”, ha manifestat.

El centre gestionarà més de 30 plantes de producció i 125 centres de distribució repartits per Europa

“L’obertura d’aquest centre de planificació” ha destacat la directora general d’Indústria i consellera delegada de Acció de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas, “és un exemple de la mena de projecte d’inversió estrangera industrial, productiva i d’alt valor afegit que volem captar des de la Generalitat”. Així mateix, ha explicat que aquest projecte contribuirà a “consolidar el sector químic a Catalunya, el tercer més rellevant de la nostra economia i el primer en exportacions”. A Espanya, AkzoNobel ha adquirit grans companyies en els últims anys, com el fabricant gallec Xylazel (2018) i la catalana Indústries Tità (2020). A més, la multinacional compta a Catalunya amb tres centres de producció situats a la Zona Franca, a Vallirana i a Vilafranca de Penedès.

Centro de preferencias de privacidad

Anuncios

Estadísticas

Google Analytics