20 de mayo de 2022 | Actualizado 17:30

Melcombe Partners confia a Savills la comercialització d’un centre logístic a Barcelona

El desenvolupament immologístic se situa a la localitat de Polinyà i es lliurarà al llarg del quart trimestre del 2022
Savills Aguirre Newman

El gestor d’inversió immobiliària Melcombe Partners ha confiat a Savills Aguirre Newman la comercialització de la nau logística que s’està construint al Polígon Industrial Sud-Est de Polinyà, a la primera corona de Barcelona. Amb una superfície total de 6.630 metres quadrats, construïts sobre una parcel·la d’11.200 metres quadrats, està destinat a empreses d’última milla per trobar-se a 20 minuts del centre de la capital catalana. Està previst que la plataforma es lliuri al llarg del quart trimestre del 2022.

El magatzem se situa sobre una parcel·la d’11.200 metres quadrats i està enfocat a última milla

Les infraestructures, assenyalen des de Savills Aguirre Newman, han estat dissenyades “d’acord amb els més alts estàndards de qualitat” i han enfocat els seus esforços en “l’eficiència, la sostenibilitat i els requisits actuals dels operadors”. En relació a les comunicacions del futur edifici, disposarà de connexió directa a través de les autopistes AP-7 i C-59 a Barcelona. Aquests accessos, explica la consultora immobiliària, “fan d’aquesta ubicació una gran oportunitat per als operadors logístics d’última milla”.

Tenint en compte l’escassetat de sòl característica de Catalunya, Savills preveu “alta demanda” per a aquest nou desenvolupament, ja que principalment la zona on se situa la nau logística i la primera corona de Barcelona “es caracteritzen per una taxa de disponibilitat molt baixa” i “unes xifres de contractació elevades”. La plataforma logística se situa al costat d’instal·lacions d’empreses com Picking Farma o Alliance Healthcare.