27 de septiembre de 2022 | Actualizado 19:02

Mig centenar de startups presentaran el seu projecte durant BNEW 2022

Els projectes guanyadors s'anunciaran el 5 d'octubre en un esdeveniment que se celebrarà en l'estació de França
Premis BNEW 2021 Start-up Innovation Hub | Consorci de la Zona Franca de Barcelona

Més de mig centenar d’empreses emergents presentaran el seu projecte en el BNEW Start-up Innovation Hub, el programa que exerceix com a punt de trobada entre empreses i inversors en el marc de la Barcelona New Economy Week (BNEW) que enguany tindrà lloc en el DFactory entre el 3 i el 6 d’octubre. Les 10 millors startups optaran als premis BNEW en les verticals de Digital Industry, Real Estate, Mobility, Talent i Sustainability i coneixeran el nom dels guanyadors el 5 d’octubre, durant el sopar de gala que se celebrarà en l’estació de França.

Les startups hauran de presentar una solució innovadora lligada a la categoria de la seva activitat professional

Cada empresa emergent haurà de presentar una solució innovadora lligada a la categoria de la seva activitat professional i se li concediran cinc minuts de pitch davant una audiència especialitzada. En paral·lel, les startups tindran l’oportunitat de fer networking amb professionals de diferents sectors econòmics, indústries i institucions a través de trobades presencials B2B i de la plataforma en línia del BNEW. Alguns participants ja es coneixen. Empreses com 3dthinks o Aptugo Limited es presentaran a la vertical de la indústria digital; CargoBici i Last Mile Team a la de sostenibilitat i CamperXpress i Dezentracom a la categoria de mobilitat. D’altra banda, Bambai i Bitskout presentaran el seu projecte relatiu al sector immobiliari i Opground i go4clic són alguns candidats per a la vertical de talent.

“Aquest programa és l’escenari perfecte per a veure les idees i els projectes que poden donar forma a l’economia 4.0”, ha destacat la directora general del Consorci de la Zona Franca, entitat organitzadora de l’esdeveniment, Blanca Sorigué. Per part seva, el delegat especial de l’Estat a la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha assenyalat que “la fórmula de participació, col·laboració i innovació oberta permetrà a les startups connectar amb inversors, emprenedors i el teixit productiu per a donar llum a projectes amb impacte econòmic social”.