7 de diciembre de 2022 | Actualizado 5:20

Grup Barcelonesa ultima el seu nou centre logístic dedicat al sector alimentari

El grup especialitzat en productes químics registra en els últims anys un "fort creixement" en el segment de l'alimentació
Grup Barcelonesa

El hòlding especialitzat en productes químics Grup Barcelonesa dedicarà el seu nou centre logístic i productiu a Parets del Vallès (Barcelona) a la divisió de solucions alimentàries. En concret, la nau, de 6.660 metres quadrats, estarà especialitzada en la logística i fabricació d’additius alimentaris. D’aquesta manera, la companyia respon al “fort creixement” que ha experimentat en aquest segment durant els últims anys, segons ha informat. La plataforma es posarà en marxa “en breu” i li permetrà “continuar ampliant la proposta de solucions en la indústria alimentària”.

El grup ofereix en l’actualitat serveis per a àmbits com el de les conserves, els adobats, els sucs o els vins, entre altres. D’altra banda, també distribueix additius i ingredients que s’engloben en categories com els midons, les sals minerals, els antioxidants o els conservants. De cara a aquest exercici, Grup Barcelonesa espera “continuar mantenint aquesta tendència positiva” en l’àmbit del sector alimentari i l’agrícola. Així mateix, han assenyalat la seva intenció de “oferir tot tipus de serveis i productes dins del món químic i alimentari”.

La companyia es configura com un distribuïdor multimercat que opera en la majoria de sectors industrials, com poden ser la metal·lúrgia, l’alimentació, l’agricultura, la ramaderia, la construcció, el tractament d’aigües o la química fina. En relació a això, el tancament de fàbriques a la Xina no ha afectat de manera significativa a la seva cadena de subministrament, perquè disposa d’una xarxa de distribuïdors a tot el món, consolidada després de 78 anys dedicats al sector de la distribució química, segons han explicat des de Grup Barcelonesa.