18 de abril de 2021 | Actualizado 9:43
Javier Vidal | Hutchison Ports BEST

Les empreses estibadores de Barcelona tornen a triar Javier Vidal com a president

L’actual director de Relacions Corporatives de BEST ocupa aquest càrrec a l’associació des del 1997

L’associació d’empreses estibadores portuàries de Barcelona (AEEPB) han triat per unanimitat Javier Vidal com a president de l’entitat. D’aquesta forma, renovarà per quatre anys més el seu mandat en l’associació, fins al març del 2025, en un lloc que ocupa des de l’any 1997. Per tant, de complir el seu nou mandat, Javier Vidal superarà els 30 anys consecutius com a president de les empreses estibadores de Barcelona. “Javier Vidal agraeix novament la confiança depositada en la seva persona, continuant amb el compromís de l’associació de seguir treballant per defensar els interessos de les empreses estibadores del port de Barcelona i de tota la comunitat marítimo-portuària”, ha assegurat l’associació empresarial en un comunicat.

Vidal és actualment director de Relacions Corporatives de la terminal Hutchison Ports en el port de Barcelona (BEST) i, entre les seves àrees de responsabilitat en l’empresa, s’encarrega de les relacions institucionals de la companyia i la negociació amb l’estiba. L’actual directiu de BEST va inicial la seva carrera en el sector marítim el 1975 a Bilbao, de la mà de l’empresa Erhardt y Cia en les terminals del Canal de Deusto y Santurtzi. Posteriorment, el 1981, es va traslladar a Barcelona, on ha ocupat diferents càrrecs en les companyies Carmesa, Grup Mestre i Terminal Catalunya (Tercat), aquesta última embrió de l’actual BEST.

El seu actual lloc de treball a la terminal de Hutchison l’ocupa des del 2020, quan la companyia estibadora va prendre la decisió de reestructurar el seu equip directiu. Per altra banda, l’associació d’estibadores de Barcelona també ha triat el director general d’APM Terminals Barcelona, Narcís Pavón, per ocupar el lloc de vicepresident de l’entitat.