18 de abril de 2021 | Actualizado 9:43

DSV inicia operacions a la plataforma cross-docking més gran de Catalunya

Les noves instal·lacions permeten a l’operador logístic gestionar més de 8.000 comandes a la setmana dels serveis per carretera amb Europa
DSV

L’operador logístic DSV ha posat en marxa les seves noves instal·lacions multinivell a Molins de Rei (Barcelona), que es configuren com la nau cross-dock més gran de Catalunya. En concret, la posada en marxa es va fer efectiva el darrer 22 de març. Es tracta de la primera fase del projecte promogut per Goodman per a la companyia danesa, a la qual se li sumarà la segona part del centre a finals de setembre. Les instal·lacions, que també disposen d’una zona de maniobres per a la càrrega i descàrrega de megtrucks, permetran gestionar més de 8.000 comandes setmanals i serviran com a magatzem de depòsit temporal de mercaderies (ADT).

“La nova obertura ens permetrà donar cobertura a l’augment esperat de negoci amb una major qualitat en els nostres processos i operacions en la zona”, ha valorat el director general de DSV Road Spain, Julián Pascual. “És la quarta dels darrers dos anys i ens permet una millor orientació a les necessitats dels nostres clients en relació a la capacitat, traçabilitat i eficiència en processos que generin una millor comunicació dels comandes”.

La instal·lació disposa d’una capacitat de 14.000 metres quadrats de magatzem, 900 metres quadrats d’oficines, 110 molls de càrrega i un altre més de càrrega lateral. A partir d’ara, acollirà totes les operacions de cross-docking de transport per carretera de la zona i es configurarà com el nou centre de distribució de Catalunya per als camions d’importació i exportació en les línies regulars de DSV cap a Europa. A Espanya, DSV Road té la seva seu principal a Rubí (Barcelona), juntament amb la resta de divisions del Grup, DSV Air & Sea i DSV Solutions. Així mateix, a l’àmbit estatal, la divisió de transport terrestre de la companyia compta amb presència a Barcelona, Madrid, Irún, Saragossa, València, Alacant, Vigo, Gijón i delegacions pròpies a les Illes Canàries.