8 de diciembre de 2021 | Actualizado 12:59

El SIL torna amb noves eines tecnològiques per afavorir el networking

La trobada, que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2022, disposarà d'un espai de 'speed dating' per generar negoci
Imatge de l'última edició del SIL el 2019 | Consorci de la Zona Franca de Barcelona

El Saló Internacional de la Logística (SIL) tornarà el 2022 després de dos anys d’absència per la pandèmia amb un format que prioritzarà la innovació. La fira internacional se celebrarà entre el 31 de maig i el 2 de juny del pròxim any i s’ha proposat fomentar el networking, de la mà de diferents eines tecnològiques. Una d’elles s’ha creat expressament per a aquest esdeveniment i és una aplicació que, a través de l’escaneig de codis QR, facilitarà la transmissió de dades entre expositors i visitants. A més, al SIL hi haurà espai per a un ‘speed dating’ que permetrà mantenir més de 5.000 reunions ràpides entre companyies del sector, segons els càlculs dels organitzadors. En el mateix saló, també se celebrarà la tercera edició del Startup Innovation Hub, l’acceleradora gestionada per la Zona Franca de Barcelona, i es lliurarà el premi a la millor innovació de la fira.

“En aquesta nova edició”, ha apuntat la directora general de la Zona Franca de Barcelona i de SIL, Blanca Sorigué, “la innovació tindrà un component més important que mai”. La seva meta és reforçar el seu paper com a “pont internacional de negocis entre Europa, Amèrica Llatina i els països del Mediterrani”, ha manifestat. Una última aposta del saló està destinada al compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que estaran representats durant la celebració de la fira. Seguint aquesta línia de la sostenibilitat, s’utilitzaran materials sostenibles en la construcció dels estands i es lliuraran dos premis relatius a aquesta temàtica, a l’empresa amb millors pràctiques sostenibles i a la companyia carregadora amb millors pràctiques.

El SIL 2022 comptarà amb una nova edició de l’acceleradora Startup Innovation Hub

“L’entitat continua apostant per la logística amb l’organització de l’única fira que des del 1998 reuneix a tota la supply chain”, ha destacat el delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, “i que s’ha consolidat com el referent del sector, així com la trobada anual líder en el sud d’Europa i el Mediterrani”. Dins de la seva oferta, la fira integrarà l’eDelivery Barcelona amb una zona d’exposició dedicada a l’última milla i l’ecommerce. El 2020, el SIL es va posposar fins a setembre en un primer moment, però la pandèmia va ocasionar la seva absència de manera oficial durant aquests dos últims anys. El retorn de la fira internacional es va anunciar per primera vegada en la presentació de la segona edició de la BNEW, que va tenir lloc al setembre.

Centro de preferencias de privacidad

Anuncios

Estadísticas

Google Analytics