13 de julio de 2024 | Actualizado 16:57

Ership renova una grua de la seva terminal a Tarragona per l’auge dels agroalimentaris

La grua, que substitueix a una altra, s'ha dissenyat tant per a operar graneles com a siderúrgics i càrregues de projecte
Ership

La companyia Ership ha reemplaçat una de la grues de la seva terminal de Tarragona per a continuar amb el seu pla de renovació d’equips. La grua adquirida, una Liebherr LHM 550, començarà les seves operatives la setmana vinent. Ha arribat en el mateix vaixell que va descarregar a Gijón, l”Aura’. Quan va arribar a El Musel, el vaixell transportava dues grues: una es va descarregar en el recinte asturià i l’altra és que s’ha desembarcat a Tarragona. Degut a l’efecte de la sequera en la collita i sent el port de Tarragona la principal entrada de productes agroalimentaris de la Península, “s’estima que el número i freqüència de vaixells amb mercaderies agroalimentàries s’incrementi considerablement en els pròxims mesos, per la qual cosa la companyia estarà preparada per a millorar el seu rendiment i capacitat”, expliquen des de Ership.

Aquest nou model destaca pel seu abast, ja que pot treballar fins a 54 metres de distància i permet aixecar fins a 154 tones. El model incorporat s’ha dissenyat tant per a operar granels com a productes siderúrgics i càrregues de projecte. Actualment, Ership és un dels majors operadors de sòlids a dojo en el port de Tarragona i compta amb més de 200.000 metres quadrats d’emmagatzematge i un total de set grues mòbils de diferents capacitats, com recorda la signa estibadora.

Amb aquesta nova grua en el port de Tarragona i el recent lliurament d’altres dos nous models en el port de Gijón, Ership continua el pla de renovació del seu equip portuaris i espera incorporar noves unitats abans de final d’any en diferents recintes. Segons la companyia, l’objectiu d’aquest pla és la millora del rendiment, la capacitat de manipulació i la sostenibilitat, ja que totes les noves grues adquirides compten amb motors més eficients el consum dels quals es redueix considerablement. “Un dels nostres objectius principals és la millora dels nostres processos en matèria de sostenibilitat, per això, treballem en la cerca constant de solucions que ens permetin continuar donant el millor servei als nostres clients minimitzant la nostra petjada en el planeta”, han afirmat des de Ership.