18 de julio de 2024 | Actualizado 18:22

Cimalsa incorpora un sistema de gestió d’aparcament per a camions a Castellar del Vallès

La companyia ofereix a través de l'empresa de serveis per a transportistes Travis un canal de reserva i pagament de places
Cimalsa

L’empresa pública Cimalsa es recolza en Travis, un aplicatiu per a administrar les places d’aparcament de vehicles pesants, per a millorar la gestió del seu pàrquing per a camions a Castellar del Vallès (Barcelona). Aquest sistema permet que els transportistes puguin conèixer la disponibilitat de les places a temps real, per a posteriorment realitzar la reserva i el seu pagament. “Es tracta d’un nou sistema, més àgil i especialment útil per als conductors en ruta”, afirmen des de Cimalsa.

En concret, el parc de vehicles pesants Truck Castellar és gestionat per Cimalsa gràcies a un acord subscrit entre l’ajuntament del municipi, la Generalitat de Catalunya i la pròpia companyia. En l’actualitat, les instal·lacions disposen de 126 places destinades a camions de fins a 17 metres situades en una parcel·la de 15.400 metres quadrats. Segons fonts de l’organisme públic, “es tracta d’un espai segur, delimitat per una tanca perimetral, càmeres de videovigilància i seguretat les 24 hores del dia”. Així mateix, destaquen que l’aparcament de vehicles també ofereix “punts de subministrament de carburant de gasoil tipus A i AdBlue”, aquest últim va ser incorporat al febrer de 2019.

Quant a la seva ubicació, Truck Castellar es troba en el polígon industrial de Pla de la Bruguera a Castellar del Vallès (Barcelona). La situació geogràfica de l’aparcament per a camions “permet alliberar el nucli urbà del trànsit de camions”, i a més, “canalitza la circulació de vehicles pesants en les àrees industrials”, han explicat des de Cimalsa.