22 de enero de 2021 | Actualizado 18:33

Goodman finalitzarà al setembre del 2021 un nou centre logístic a Barcelona

La promotora construirà unes instal·lacions de 13.000 metres quadrats en una parcel·la en la qual actualment fa tasques de demolició
Goodman

La promotora immologística Goodman desenvolupa en l’actualitat un nou centre logístic a Montcada i Reixac (Barcelona), amb un edifici d’uns 13.000 metres quadrats. Segons TV3, Amazon serà el futur inquilí de les instal·lacions, tot i que des de Goodman encara no han confirmat el client que s’acomodarà en les mateixes. Per la seva banda, Amazon ha declinat fer declaracions al respecte. Avui en dia, es desenvolupen els treballs de demolició i, un cop comencin les obres, es preveu la seva finalització per al setembre del 2021.

Pel que fa a les característiques de la futura plataforma, la promotora immologística ha avançat que sol·licitarà la certificació BREEAM Very Good. En relació a això, el projecte comptarà amb panells solars i estacions de càrrega per a vehicles elèctrics. Pel que fa a les connexions, des de Goodman han assenyalat que “Montcada i Reixac és una ubicació privilegiada, a tan sols set minuts de Barcelona i amb 3,6 milions de potencials consumidors, a més de trobar-se a 300 metres de la carretera C17”.

D’aquesta forma, el nou projecte s’afegirà al seu portfoli a Barcelona, que també inclou  altres desenvolupaments actualment en construcció com el futur centre multinivell a Molins de Rei, que ocuparà DSV en la seva totalitat o el Castellbisbal Logistics Centre, que compta amb dues plantes independents de 14.700 metres quadrats que poden connectar-se. A més, Goodman ja ha expressat en diverses ocasions el seu desig d’impulsar projectes multinivell a Catalunya, donada l’alta demanda de sòl a Barcelona i la seva escassa disponibilitat.