16 de mayo de 2021 | Actualizado 11:01

Seat suma dos robots autònoms per a millorar la logística de producció

EffiBOT s'adapta als processos de producció i ajuda als operaris en tasques com el transport de càrregues pesades
EffiBOT | Seat

El fabricant d’automòbils Seat ha incorporat dos robots autònoms a la seva planta de Martorell (Barcelona) per a ajudar als operaris en tasques com el transport de càrregues pesades. EffiBOTté com a objectiu adaptar-se als processos de producció i gestionar de forma més eficient els recursos i la comunicació entre les diferents àrees de la companyia. “Els robots mòbils autònoms ens situen a l’avantguarda de la innovació en el sector automobilístic”, ha valorat el vicepresident de Producció i Logística de Seat, Herbert Steiner.

Amb l’objectiu de desenvolupar i aplicar eines i solucions digitals en la planta, el fabricant automobilístic s’ha convertit en el primer del seu segment a Espanya a utilitzar aquest tipus de robots, segons ha assegurat. “A més, són un clar exemple de com poden col·laborar amb els empleats per a fer el seu treball més senzill”, ha afegit Steiner. “La seva incorporació contribueix a impulsar la indústria 4.0 i a ser més eficients, flexibles, àgils i competitius”.

El robot és capaç de seguir a la persona que ha tocat la seva pantalla tàctil en el seu desplaçament per la fàbrica

EffiBOT ha estat desenvolupat per l’empresa francesa Efiidence, amb la qual Seat ha col·laborat per a adaptar el seu funcionament als processos de la factoria de Martorell. “A partir d’una lectura constant de 360 graus, és capaç de seguir a la persona que ha tocat la seva pantalla tàctil en el seu desplaçament per la fàbrica, sense necessitat que porti cap dispositiu damunt i encara que es creui amb alguna persona o objecte en el seu camí”, ha detallat el fabricant.

Els robots, que poden transportar tot tipus dels materials necessaris per al muntatge d’automòbils de fins a 250 quilograms en càrrega i de 500 quilos en arrossegament, han estat incorporats en fase experimental. En relació a això, Seat ha avançat que es podria ampliar el seu número en el futur. A diferència dels vehicles de guiat automàtic (AGV), que requereixen d’una via per a funcionar, els robots mòbils autònoms (AMR) com EffiBOT, poden reconèixer el seu entorn per a establir la seva pròpia ruta cap al punt definit i d’esquivar obstacles. Cal destacar que Seat compta actualment amb una vintena de robots col·laboratius en les àrees de muntatge. Així mateix, compta amb AGV en zones interiors i exteriors i drons, que combina amb l’ús de la intel·ligència artificial, el big data o el blockchain per a la gestió de dades.