26 de septiembre de 2021 | Actualizado 8:20
La ministra de Transports, Raquel Sánchez, en l'acte d'inauguració del nou enllaç | Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

La connexió de la A-2 amb l’AP-7 obre després de duplicar-se la inversió i 14 anys d’obres

L'enllaç connecta dues vies d'alta capacitat clau per a la mobilitat entre el Baix Llobregat i el Vallès Oriental

La infraestructura per a enllaçar l’A-2 amb l’AP-7, situat a l’altura de Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca (Barcelona), ha vist la llum després de 14 anys d’obres. Van sofrir dues aturades en 2010 i 2016 i van augmentar el seu pressupost de 46,4 a una inversió total de 88,20 milions d’euros durant aquest període. El Consell de Ministres va aprovar la represa de les obres al desembre de 2018 després del dictamen a favor del Consell de l’Estat.

L’enllaç de poc més de 2,4 quilòmetres de longitud, encara que de complexitat tècnica, permet millorar la connectivitat entre les comarques del Baix Llobregat i el Vallès Oriental. Per la carretera, circularan fins a 40.000 vehicles diaris, segons les previsions del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Es preveu que fins a 40.000 vehicles diaris usin la nova connexió entre aquestes vies d’alta capacitat

La posada en marxa de l’enllaç viari retallarà en 7,5 quilòmetres el recorregut actual entre les dues vies d’alta capacitat, que beneficiarà a un milió i mig de ciutadans de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els municipis de la zona. Fins ara, era necessari fer uns 12 quilòmetres per carreteres adjacents. Ara, l’A-2 i l’AP-7, que avui ha aixecat les barreres dels seus peatges, estan unides per dues calçades amb dos carrils per sentit que travessen el riu Llobregat, la riera de Rubí i les línies d’Adif de rodalies i mercaderies Madrid-Barcelona a través de dos viaductes. La principal estructura és el denominat “viaducte del Llobregat”, que està format per dues estructures paral·leles de 874 i 836 metres, respectivament.

En l’acte d’inauguració, la ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha anunciat que el seu departament té previst sotmetre a informació pública durant aquest mes la connexió de la C-32 i La Ronda Litoral a Sant Boi. Les obres de la variant de la C-245 van començar en 1992 i es van paralitzar per última vegada fa quatre anys. A més, la ministra ha manifestat el seu desig de reprendre el projecte de traçat de l’entorn del Baix Llobregat.