28 de noviembre de 2021 | Actualizado 8:31

La startup de logística per a ecommerce Amphora capta un milió d’euros en finançament

La injecció de capital s'emprarà per a afegir noves funcionalitats, a desenvolupar l'equip de màrqueting i a obrir tres nous hubs
El director de Tecnologia, Joaquim Sant (izda.), el conseller delegat, Adrià Cortés (centre) i el director d'Operacions, Joan Tresserras (dta.) | Amphora

L’empresa Amphora, startup que ofereix solucions logístiques per a ecommerce basades en tecnologia, ha tancat una ronda de finançament d’un milió d’euros liderada per JME Ventures i Kapita. També han participat en ella fons com Encomedna, Abac i Bstartup, a més de comptar amb finançament públic d’organismes com Enisa i el Institut Català de Finances (ICF). La injecció de capital es destinarà a millorar el producte i a afegir noves funcionalitats entorn de l’automatització, així com a desenvolupar l’equip de màrqueting i vendes.

Amphora disposa de magatzems, transportistes i tecnologia propis per a optimitzar la supply chain

“Després de set mesos d’iniciar operacions, estem vivint un creixement exponencial gestionant prop de 50 clients”, assegura el conseller delegat de Amphora, Adrià Cortés, que detalla que aquesta primera inversió els permetrà afermar el mercat estatal al mateix temps que amplien el focus geogràfic. De fet, per a 2022 la companyia preveu obrir dos nous hubs logístics a Madrid i Barcelona i un tercer a Milà (Itàlia). Les solucions d’aquesta startup passen per permetre als equips de les empreses dedicades al comerç electrònic desentendre’s de la part logística, externalitzant aquest servei.

Amphora compta amb una xarxa de magatzems, transportistes i tecnologia integrada propis per a optimitzar el procés des que es produeix una venda en una botiga en línia fins que el producte arriba a casa. Actualment, l’equip està format per deu persones, però preveuen tancar l’any amb cinc professionals més. “Oferir un bon servei en aquest sentit i que el client estigui satisfet són els principals reptes dels ecommerce i, per això, veiem l’enorme potencial que té aquesta empresa i estem encantats de donar-los suport en aquesta etapa”, ha comentat el soci i director d’Inversions de JME Ventures, Samuel Gil, en relació a la ronda de finançament en la qual han participat.