27 de octubre de 2021 | Actualizado 13:48

VGP arriba a la plena ocupació en la seva plataforma de Lliçà d’Amunt

Els inquilins dels dos actius situats a VGP Park Lliçà d’Amunt són les companyies Moldstock, Buddy y Gotex-Coats
VGP Park Lliçà d’Amunt | VGP

El promotor immologístic VGP ha penjat el cartell de complet en els 40.000 metres quadrats disponibles del seu desenvolupament VGP Park Lliçà d’Amunt (Barcelona). En concret, ha entregat un nou magatzem per a l’operador logístic Moldstock i una segona nau que serà compartida entre la companyia de venda online de productes per a mascotes Buddy i l’empresa de fils industrials Gotex-Cots. Juntament a Picking Farma, les tres companyies han completat així la segona fase del projecte que VGP ha desenvolupat en la localitat. Els dos magatzems entregats compten amb la certificació Breeam Very Good.

“Tot i les dificultats afegides degut a l’efecte de la Covid-19, s’ha aconseguit l’objectiu de comercialització, els terminis i les entregues, fins i tot quan la construcció dels dos edificis va començar a principis del 2020”, ha detallat el director comercial de VGP Espanya, Manuel Fernández. “S’ha pogut respondre les necessitats dels nostres inquilins, que requerien d’espai en un mercat de baixa disponibilitat de superfície de lloguer amb alts estàndards de qualitat i sostenibilitat”.

Ubicat a 25 kilòmetres al nord de Barcelona, VGP Park Lliçà d’Amunt compta amb accés directe a la C-17, que connecta amb l’AP-7 en la primera corona logística de Catalunya. La promotora ha recordat que el parc es troba “en un entorn consolidat” on s’ubica el centre de distribució de Mango, Biokit i una zona comercial on destaca la presència de Leroy Merlin i Lidl. VGP també desenvolupa en l’actualitat altres actius. En la zona centre, s’ha localitzat a San Fernando de Henares, on desenvolupa un magatzem per a Paack que finalitzarà aquest mateix any, i Fuenlabrada, on construeix una plataforma logística per a l’última milla. A més, també està present a la plataforma logística de Zaragoza (Plaza), ubicació en la que desenvolupa un nou centre logístic per a Cotrali.